"Susținătorii PNL nu vor vota cu Mircea Diaconu"

133

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că susținătorii PNL nu vor vota cu Mircea Diaconu, ci cu candidații liberali la europarlamentare, menționând că speră ca fostul vicepreședinte al partidului să nu se lase folosit într-o campanile împotriva PNL.
Antonescu a fost întrebat într-o discuția la Hotnews de ce PNL nu boicotează candidatura lui Mircea Diaconu. "Susținătorii PNL vor vota PNL și nu Mircea Diaconu", a răspuns Antonescu.


Liderul PNL a mai precizat că speră ca fostul vicepreședinte al partidului să nu se lase folosit. "Nu l-am putut menține pe Mircea Diaconu pe lista PNL pentru că am luat act de hotărârea și de interpretarea oficială a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Dacă alte instanțe au hotărât altceva domnul Diaconu va candida independent și dincolo de a ne prezenta această explicație simplă nu avem cum opri campania despre care vorbiți (împotriva PNL, nr). Ar fi frumos ca domnul Diaconu să nu se lase folosit în această campanie", a mai spus Antonescu, citat de Mediafax.


Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel București, care a menținut decizia în sens luată de Tribunalul Capitalei. Prin decizia de miercuri, Curtea de Apel a respins contestațiile față de hotărârea tribunalului înaintate de Agenția Națională de Integritate (ANI) și Ministerul Public.


Tribunalul Capitalei a admis, în 5 aprilie, contestația lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare. Decizia a fost atacată la Curtea de Apel București (CAB), care, miercuri, a menținut decizia tribunalului, astfel că Diaconu poate candida, în mai, la europarlamentare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.682 secunde