Țărăniștii îl așteaptă pe Chirondojan să candideze la primărie

526
1
Organizația PNȚCD Constanța a organizat, vineri, o conferință de presă în care a vorbit despre activitatea partidului din ultima perioadă și despre intențiile privind alegerile din 2012.
Președintele PNȚCD, Tudor Chesoi, a menționat că, în ceea ce privește candidatul pentru Primăria Constanța, partidul încă se află în discuții cu fostul prefect Dan Chirondojan. Liderul țărănist a menționat că organizația este implicată în realizarea strategiilor de promovarea în mai multe localități din județ dintre care amintim Cernavodă, Băneasa, Corbu, Ghindărești, Amzacea, Hârșova, Seimeni, Năvodari și Mangalia. În privința ultimei localități menționate, Chesoi a specificat că problemele cu primarul Claudiu Tusac sunt departe de a se fi încheiat.
"Tusac este o relicvă comunistă, care a reușit să rămână primar, se comportă ca un comunist notoriu, a luat abuziv sediul PNȚCD, cu scopul de a lărgi spațiul PSD", a declarat Tudor Chesoi.
Cu privire la edilul localității Vulturu, Eugen Marius Berbec, Chesoi a infirmat zvonurile potrivit cărora acesta dorește să treacă de la PNȚCD, la UNPR.


Comentează știrea

Chirescu V.
12 noiembrie 2011
PRIMARIUL CHESOI

Este enervant acest chesoi si propunerile lui in discutie.Prefectul Dan a fost.Deci ce sa mai demonstreze la primarie? Iar cu PNTCD ne-am lamurit.Zilele trecute era cu monarhia iar acum cu Catarama. Ne-am acrit de asa "politicieni".Dar la mintea lui .........

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz vrea să îl demită pe Tusac
Pagina a fost generata in 0.3788 secunde