Țărăniștii vor doi eurocandidați în Parlamentul European

369

Articole de la același autor

Președintele PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, a declarat că formațiunea politică și-a propus să trimită în Parlamentul European doi țărăniști.
Mult mai realist, secretarul general al Organizației Județene PNȚCD Constanța, Adrian Țapliuc, a declarat că partidul și-a propus să acceadă în Parlamentul European. "Vrem, în primul rând, să accedem în Parlament. Avem un target stabilit de doi țărăniști europarlamentari, dar sperăm să obținem măcar un loc în PE", a declarat Țapliuc.
Lista candidaților PNȚCD pentru PE este deschisă de președintele partidului, Marian Miluț. Organi-ația constănțeană are doi candidați înscriși în cursa electorală ce va avea loc în această vară. Este vorba de Adrian Țapliuc și Andrei Rădulescu. "Noi suntem realiști. Pentru noi nu va fi ușor. Important este să nu mai facem aceeași greșeală ca la locale și să le arătăm oamenilor că PNȚCD are candidați", a explicat Țapliuc, totodată director de campanie al țărăniștilor constănțeni.
Pentru campania care va debuta pe 8 mai, țărăniștii constănțeni și-au propus să atragă "electoratul latent". "În primul rând, vom căuta să activăm electoratul nostru. Sperăm ca cei nehotărâți să vină la vot", a mai spus Țapliuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8435 secunde