Tăriceanu a pus gând rău venitului minim garantat

250
1
Tăriceanu a pus gând rău venitului minim garantat - calinpopescutariceanu10-1493305755.jpg

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, ieri, că trebuie să se renunțe complet la acordarea venitului minim garantat, care, în opinia sa, este o invitație la nemuncă. 


"Trebuie să renunțăm complet la venitul minim garantat, care este o invitație la nemuncă, mai ales în contextul în care în România, în momentul de față, este criză de forță de muncă, sunt societăți co-merciale, întreprinzători care merg să aducă forță de muncă din țările vecine. Nu putem să îi lăsăm pe unii să stea acasă pe venitul minim garantat, în loc să se ducă la muncă. Eu cred că și din punct de vedere, dacă vreți, al demnității individuale a fiecăruia, e preferabil să câștigi un ban muncit decât să stăm cu mâna întinsă să primești un ajutor de la stat", a spus Tă-riceanu, la Parlament. 


Întrebat dacă a discutat cu reprezentanții PSD despre această propunere, Tări-ceanu s-a declarat convins că social democrații o vor analiza cu obiectivitate. 


"Sunt convins că și colegii de la PSD vor analiza cu toată obiectivitatea. În economie, avem nevoie de forță de muncă", a precizat președintele ALDE.


Comentează știrea

MIHAI
28 aprilie 2017
TARICEANU DIXIT

Exista oameni care chiar si atunci cand spu adevarul , iti vine sa-i dai cu capul de toti peretii . Tariceanu face parte din aceasta categorie , dar de data asta spune pentru prima data ceea ce a mai spus-o si o spun si altii , ceva deosebit de important . Daca se va realiza cu seriozitate , nu cu carpeli stoparea pomenilor de orice fel , va putea binemerita de la Patrie si i se va putea ierta toate pacatele . Ramane de vazut daca Tariceanu este constient ca propunerea sa de suprimare a pomenilor de orice fel - toate avand caracter electoral - va conveni PSD care va ramane fara voturile celor care primesc bani fara munca . Tariceanu poate merge mai departe si va avea un viitor politic asigurat si un loc in cartea de istorie , daca va include printre cei care primesc bani degeaba si pe parlamentari .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7399 secunde