Profesorul Traian Petcu a primit placheta ce atestă că este cetățean de onoare al Constanței

281
Profesorul Traian Petcu a primit placheta ce atestă că este cetățean de onoare al Constanței - traianpetcudecebalfagadau13-1493305879.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, i-a înmânat, ieri, placheta cu titlul de cetățean de onoare al Constanței, profesorului Traian Petcu, în vârstă de 93 de ani, fost atlet de performanță. 


"Vă mulțumesc pentru ospitalitate și pentru faptul că m-ați făcut să trăiesc asemenea momente la 93 de ani. Vă doresc să ajungeți la vârsta mea plimbându-vă pe la Cazino. Pentru mine este un eveniment supraemoțional și mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns să trăiesc asemenea momente", a spus Traian Petcu, după primirea plachetei care atestă titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. 


Ulterior, el i-a înmânat edilului Decebal Făgădău o carte despre Constanța și Techirghiol, carte editată în urmă cu 93 de ani, atunci când s-a născut Traian Petcu. 


Proiectul care a vizat acordarea titlului de cetățean de onoare profesorului Traian Petcu a fost votat într-o ședință anterioară, ca o recunoaștere a meritelor după ce profesorul și-a dedicat mai bine de 70 de ani sportului românesc, marea sa pasiune fiind atletismul. 


Alergător cu un suflet de aur, acesta a reușit să adune sute de medalii naționale și internaționale, câștigând admirația și respectul tuturor celor din jur. De-a lungul timpului, "nea Traian", așa cum îi spun cunoscuții, a donat mii de cărți și documente de mare valoare către școli, licee, muzee, diverse instituții din Constanța și din alte localități din România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3342 secunde