Tăriceanu: Cred că trebuie să continuăm demersurile de suspendare a președintelui

943
Tăriceanu: Cred că trebuie să continuăm demersurile de suspendare a președintelui - calinpopescutariceanu10-1531654441.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că, în opinia sa, demersurile de suspendare a președintelui Klaus Iohannis ar trebui să continue, adăugând însă că dacă șeful statului va respecta Constituția și va lăsa ca "mizeria" statului paralel să fie scoasă la suprafață, atunci nu ar mai trebui ca acest subiect să fie "prima preocupare".


"Atâta vreme cât președintele va respecta Constituția, va lăsa ca lucrurile să evolueze normal în acest demers de a scoate mizeria la suprafață - mizeria însemnând toate componentele statului paralel -, nu știu dacă suspendarea mai trebuie să fie prima preocupare. Trebuie să existe un motiv politic și constituțional solid, dar eu cred că aceste demersuri trebuie să le continuăm. Nu putem să considerăm acum că dacă a fost demis Coldea, dacă a fost revocată Kovesi, gata, s-a rezolvat problema! Eu nu cred că s-a rezolvat problema", a spus Tăriceanu la un post de televiziune. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6308 secunde