Tăriceanu - demisia! "A devenit un găinar cu papion"

297
3
Tăriceanu - demisia!
Raluca Turcan, vicepreședintele PNL, consideră că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar trebui să-și dea demisia din fruntea acestei instituții. Turcan este de părere că Tăriceanu a devenit "un fel de găinar cu papion" și este "un vasal" al lui Victor Ponta, după votul de miercuri privind încuviințarea arestării senatorului PSD Dan Șova. 


"Tăriceanu trebuie să demisioneze din fruntea Senatului pentru palmarea hotărârii Parlamentului pe votul de arestare a lui Șova. Consider că a coborât într-o groapă morală. A devenit din șef de Senat un fel de găinar cu papion care dosește acte. Un șef de Senat trebuie să respecte legea, nu să fugă cu hotărârea Parlamentului, să fie subordonatul lui Victor Ponta. Tăriceanu este vasalul care sprijină oprirea tăvălugului care ar duce la căderea guvernului Ponta", declară Raluca Turcan. 


Și prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a cerut demisia din funcția de președinte al Senatului a lui Călin Popescu Tăriceanu, argumentând că acesta a încălcat Constituția, după ce, în urma votului, nu s-a încuviințat arestarea lui Dan Șova.


Comentează știrea

sever
30 martie 2015
barba-albastra

GAINAR ESTE PUTIN SPUS. JAVRA,CURVA POLITICA,LINGAU ESTE MAI COMPLET. UN "OM" FARA CARACTER . UN PERSONAJ CARE IN 20 DE ANI DIVORTEAZA SI SE RECASATORESTE DE 5 ORI SOPTINDU-LE FIECAREIA CA EA ESTE CEA BUNA ,POATE SA FIE CINSTIT IN POLITICA? UN DOBITOC CARIERIST.IL CUNOSC SI STIU CE VORBESC.

dan
30 martie 2015
politica e grea

ia uite cine spune asa ceva dar ea timp de 10 ani cu pdl-ul lor ce au facut ...... cine zice hotii este o vorba veche..... dar asta e romania.

pt toti postaci
30 martie 2015
tariceanu

Omul asta a ramas singurul liberal adevarat ciomagarii lui base inca traiesc dupa ce ati pus mana pe pnl cacatii din pdl s-au spalat chipurile cu noul partid si tinta lor acum e tariceanu si ponta. Tin sa le amintesc romanilor sa nu uite ca ponta si tsriceanu au scos tara din rahatul in care ne- a bagat ....pnl+ base+udrea+ blaga+videanu si nenorocitul asts care vrea sa fie prim ministru predoiu cel care a semnat taierile de salarii ca sa aibe de unde fura udrelee si cocosii pt ... Bas.traian. Asa ca nu uitati singurul liberl adevarat a ramas tariceanu ca boul de antonescu a fost deja mazilit de t b.

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Votul pentru Șova nu se reia
Pagina a fost generata in 0.4817 secunde