Tăriceanu se întâlnește cu Ponta. Iată de ce

86
Tăriceanu se întâlnește cu Ponta.  Iată de ce - tariceanu-1418298810.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că va avea în cursul zilei de astăzi o întâlnire cu premierul Victor Ponta pentru a discuta prioritățile guvernamentale care stau la baza proiectului bugetului pe anul 2015. 


"Am astăzi programată o discuție cu domnul prim-ministru, dar discuția nu este legată de negocierea portofoliilor sau a structurii Guvernului, ci doresc să facem o discuție aplicată pe proiect de buget înainte de a veni la Parlament. (...) Mai sunt lucruri de pus la punct (referitor la viitoarea structură a Guvernului — n.r.). O să vedem zilele următoare, dar prioritatea este bugetul (...), care sunt prioritățile pe care funcționează bugetul. Nu putem să avem 40 de priorități, că atunci înseamnă că nu avem niciuna", a spus acesta, la Parlament. 


Călin Popescu Tăriceanu a precizat că, până la finele săptămânii, se vor încheia și discuțiile cu privire la structura viitorului Cabinet Ponta, precizând că formațiunea pe care o conduce dorește să obțină ministere în care se pot aplica politici liberale.

"Până la sfârșitul acestei săptămâni vom finaliza. Ca liberali, putem să ne gândim la ministere economice, dar nu numai pentru că sunt și alte ministere în care se pot face politici liberale", a spus acesta, citat de Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Nu am negociat numărul  de portofolii"
Pagina a fost generata in 0.659 secunde