Ludovic Orban:

"Tăriceanu și noua sa formațiune sunt mercenari ai PSD și nimic altceva"

105

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Ludo-vic Orban a comentat, ieri, demersurile recente ale fostului său coleg de partid, Călin Popescu Tăriceanu, și a susținut că acesta vrea să determine electoratul să voteze în turul doi al prezidențialelor cu premierul Victor Ponta. Totodată, Orban a adăugat că Tăriceanu și noua sa formațiune, Partidul Reformator Liberal, sunt "mercenari ai PSD și nimic altceva".

Tăriceanu, care a fost numit președinte al Senatului de premierul Victor Ponta, declara în cadrul primului Congres al PLR că PNL a murit, formațiunea sa fiind în acest mo-ment singurul reprezentant al dreptei.

"PNL nu numai că nu a murit, dar a devenit mai puternic și a reușit să înglobeze alte două formațiuni politice de centru-dreapta, practic asigurând unificarea forțelor politice de dreapta din România aproape în integralitate. Domnul Tăriceanu s-a îndrăgostit de domnul Ponta, care probabil că l-a angajat pe post de șofer, pentru că numai locul ăsta era liber și, oricum, domnul Ponta fiind copilot avea nevoie de un șofer", a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, Orban a mai subliniat că fostul președinte PNL Călin Popescu Tăriceanu "nu mai există pentru liberalism din momentul în care a ajuns în postura de angajat al PSD". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5312 secunde