Taxa lui Mazăre, anulată după 15 ani. Cine va mai asigura liniștea în Constanța?

1486
3
Taxa lui Mazăre, anulată după 15 ani. Cine va mai asigura liniștea în Constanța? - judecatori-1473756344.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul formulat de Consiliul Local Constanța în dosarul privind anularea taxei de liniște din municipiul Constanța. În consecință, această taxă controversată urmează să fie anulată definitiv. 


Reamintim că, anul trecut, "Asociația Constanța ia Atitudine" condusă de tânărul Andrei George Popescu, care între timp, a ajuns consilier local, a solicitat în instanță anularea acestei taxe. 


Procesul a fost câștigat la Tribunalul Constanța, însă Consiliul Local a formulat recurs.


Mai multe detalii în ziarul de mâine.


Comentează știrea

gogu
13 septembrie 2016
---

Art. 1. (1) Poliția locală se înființează în scopul exercitării atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, în următoarele domenii: a) ordinea și liniștea publică, precum și paza bunurilor; b) circulația pe drumurile publice; c) disciplina în construcții și afișajul stradal; d) protecția mediului; e) activitatea comercială; f) evidența persoanelor; g) alte domenii stabilite prin lege. (2) Poliția locală își desfășoară activitatea pe baza principiilor: legalității, încrederii, previzibilității, proximității și proporționalității, deschiderii și transparenței, eficienței și eficacității, răspunderii și responsabilității, imparțialității și nediscriminării. Dupa cum se vede, linistea urbei ar trebui asigurata de politistii locali, deja platiti din bugetul local. Si asa nu fac altceva decat sa vaneze masinile parcate neregulamentar. De ce ar mai fi nevoie de aceasta taxa de liniste? Doar ca sa umfle conturile lui Conpress Holding, firma lui Mazare?

gg
13 septembrie 2016
gg

Asa e gogu, oricum mosii aia senili din gheretele de termopan nu fac nimic, toaca banii degeaba cu ei. ma mir nu le-au furat si pe alea , cu tot cu ei inauntru.

LL
13 septembrie 2016
Taxa fara rost

Pana acum cine a asigurat "linistea"? Nu s-a facut nimic pentru siguranta cetateanului. VREM BANII INAPOI!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5117 secunde