Taxele pentru 2018 vor fi majorate la Medgidia. Decizia va fi luată de Consiliul Local

217
Taxele pentru 2018 vor fi majorate la Medgidia. Decizia va fi luată de Consiliul Local - medgidia-1499783389.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii Medgidiei au fost invitați, ieri, la dezbaterea publică cu temele: "Zonarea Municipiului Medgidia" și "Stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pentru anul 2018".

Cele două teme au fost prezentate de directorul economic al Primăriei Municipiului Medgidia, Luminița Ivan. Aceasta a precizat că zonele din intravilanul și extravilanul localității se identifică prin literele A, B, C, D, în funcție de apropierea de centru și dotări. Delimitarea zonelor și stabilirea numărului acestora, atât în intravilanul, cât și în extravilanul localităților, se stabilesc prin hotărârile adoptate de către consiliile locale, în funcție de poziția terenului față de centrul localității, de rețelele edilitare, precum și de alte elemente specifice fiecărei unități administrativ-teritoriale, pe baza mai multor documentații.

Pentru anul 2018, se măresc taxele pentru zona urbană, acolo unde se regăsesc clădiri care beneficiază de dotările specifice unui municipiu de rang II. Pentru zonele mai puțin favorizate, cum sunt terenurile extravilane, taxele rămân la nivelul celor din 2014, având în vedere că acolo se desfășoară activități agricole și nu sunt dotări rezidențiale. Taxele și impozitele se vor mări cu maxim 20%, dar procentul este variabil, calculându-se după indicatori tehnico-economici (anul construcției, valoarea clădirii, dotări). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3637 secunde