Techirghiolul trebuie să se descurce anul acesta cu mai puțini bani

1131
Aleșii locali din Techirghiol au aprobat în unanimitate bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2009, în cadrul ședinței ordinare de ieri după-amiază.
Potrivit primarului Adrian Stan, bugetul de anul acesta ajunge la valoarea de 12.000.000 lei. "Bugetul este mai mic față de anul trecut, dar sunt sigur că, deși 2009 este un an foarte greu întrucât ne confruntăm cu această criză economică, administrația locală din Techirghiol nu va intra în colaps. Avem bani să plătim salariile, iluminatul public și toate celelalte cheltuieli curente, și sperăm să atragem cât mai multe investiții", a declarat Stan. După calculele sale, suma de 1.400.000 lei este destinată susținerii cofinanțărilor pentru diferitele proiecte pe care le derulează autoritatea locală, în timp ce 2.000.000 lei vor fi folosite pentru reabilitarea drumurilor, a rețelelor electrice și dotarea orașului cu mobilier urban.
În aceeași ședință, au fost validați și consilierii liberali Edvin Abdula și Anastasia Mitrenga, în locul lui Florin Zisu și Emil Ciorîia.
Un alt proiect de hotărâre a vizat aprobarea criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri-destinate închirierii în orașul Techirghiol. În prezent, există în construcție un bloc de 28 de apartamente pentru tineri, pe sistemul de închiriere, lucrarea urmând să fie finalizată până la sfârșitul anului.
Consilierii au mai aprobat în ședința de ieri și proiectul "Management standardizat pentru îmbunătățirea calității și eficienței furnizării serviciilor publice oferite de Primăria Techirghiol".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.464 secunde