Tensiuni între Alina Gorghiu şi Ludovic Orban

231
Tensiuni între Alina Gorghiu şi Ludovic Orban - gorghiuorban-1624282294.jpg

Articole de la același autor

Alina Gorghiu îi răspunde cu un atac lui Ludovic Orban, președintele PNL, care a spus despre Florin Cîțu, contracandidatul său la șefia partidului, că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc sau Gheorghe Flutur. Senatoarea liberală spune că Ludovic Orban trebuia să demisioneze de la șefia PNL când a pierdut alegerile parlamentare.

„Răspund la provocarea domnului Orban și încerc să definesc ce înseamnă suflul nou și modern în PNL. Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele. Suflu nou și modern înseamnă să nu te anunți candidat la președinția pentru 2024, știind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală și că un astfel de anunț pripit poate îngropa PNL. Suflu nou și modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie rușine membrilor PNL. Suflu nou și modern nu înseamnă să tranzacționezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ți asigura ție șefia Camerei Deputaților”, a spus Alina Gorghiu.

Reamintim că președintele PNL, Ludovic Orban, l-a atacat sâmbătă pe Florin Cîțu, contracandidatul său la șefia partidului, spunând că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc sau Gheorghe Flutur. (M.G.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4629 secunde