Tineretul liberal pregătește proiecte pentru mediul rural

292

Articole de la același autor

În cadrul ședinței de sâmbătă a Biroului Permanent Național al Tineretului Național Liberal au fost prioritizate proiectele care se vor desfășura în cei doi ani de man-dat al acestui for. Reamintim faptul că membrii componenți ai BNP au fost aleși recent, în urma Congresului din 7 mai.
Accentul discuțiilor a căzut asupra programului "TNL în mediul rural". În acest sens, BPN al TNL a adoptat o rezoluției prin care și-a luat angajamentul că va implementa o serie de proiecte menite să reducă decalajul semnificativ existent în România între mediul rural și cel urban.
"Noi, tinerii liberali, considerăm că unul dintre pilonii reformei administrației publice din România este planul de relansare și transformare a României Rurale, în care trăiesc mai bine de jumătate dintre cetățeni, într-un mediu atractiv pentru tineri. Credem cu tărie că revenirea tinerilor într-un mediu rural care să-i atragă și să-i motiveze este una dintre marile șanse pe care România nu are voie să le rateze", se menționează în rezoluție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6655 secunde