Tinerii din ALDE Constanța, vizită la Căminul de Bătrâni "Azur"

657
Tinerii din ALDE Constanța, vizită la Căminul de Bătrâni
Tinerii din ALDE Constanța, sprijiniți de președintele Organizației Municipale a ALDE Constanța, Gabriel Daraban, au vizitat, în cursul zilei de 8 Martie, Căminul de Bătrâni "Azur"  al Asociației Dialogul Vârstelor din Mamaia Sat. Ei au petrecut alături de cele 43 de suflete ale căminului, o zi a femeii și a mamei de neuitat.


"Toate doamnele și domnișoarele celebrează ziua de 8 Martie și cred cu adevărat că merită cu prisosință o zi, o sărbătoare dedicată lor. Unii 


spun că 8 Martie este «Ziua femeii», alții spun că este «Ziua mamei», în  tot cazul este vorba despre o sărbătoare dedicată reprezentantelor sexului frumos. Data de 8 martie este asociată cu primăvara, iar unul dintre principalele simboluri ale acestei zile sunt florile. Se spune că «mascota» internațională a Zilei femeii este laleaua, aceasta reprezentând un simbol al primăverii drept pentru care ofer tuturor femeilor lalele sub formă de  gânduri frumoase, recunoștință și le urez La mulți ani cu mari bucurii", a transmis președintele Organizației Județene a ALDE Constanța, senatorul Ion Popa.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8096 secunde