Tinerii din PNL, răspuns prompt mesajului transmis de directorul Teatrului "Oleg Danovski"

330
Tinerii din PNL, răspuns prompt mesajului transmis de directorul Teatrului

Articole de la același autor

Ca urmare a declarațiilor directorului Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța, care a dezvăluit situația financiară grea prin care trec artiștii instituției, Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a achiziționat 150 de bilete la spectacolele din această lună, urmând ca această inițiativă să fie reluată lunar până la finalul anului. În plus, biletele vor fi oferite constănțenilor care doresc să se bucure de momentele artistice ce vor avea loc în luna octombrie.

"Ne-am respectat cuvântul dat și am achiziționat bilete la cele trei spectacole din luna octombrie. Avem 50 de bilete pentru spectacolul de divertisment vocal-coregrafic Magic Swing care va avea loc duminică, 21 octombrie, începând cu ora 19.00. La sfârșitul săptămânii viitoare va debuta Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, Ediția XLIV, iar pentru spectacolul de deschidere Concertul Prieteniei Româno-Turce de vineri, 26 octombrie, ora 18.30, vom pune la dispoziția constănțenilor alte 50 de bilete. Ultima reprezentație din luna octombrie va avea loc duminică, 28 octombrie, de la ora 18.30, când se vor juca operele «Cavalleria Rusticana» și «Paiațele» interpretate de soliști români și străini. Primele 50 de bilete vor fi puse la dispoziția doritorilor joi, 18 octombrie, la sediul PNL Constanța din bdul Ferdinand nr.49 (în spatele magazinului Dioda) în intervalul orar 14.00 -18.00", au transmis tinerii liberali constănțeni.

Reamintim că, zilele trecute, directorul Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski", Daniela Vlădescu, a făcut publică situația financiară grea prin care trec angajații instituției de cultură și i-a rugat pe constănțeni să cumpere bilete la spectacole.

"Dragi constănțeni, vă rog să cumpărați fiecare dintre dumneavoastră măcar un bilet de 15 lei la spectacolele noastre din lunile octombrie, noiembrie și decembrie", a transmis Daniela Vlădescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele este,  din nou, "orb"
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Năpasta"  se joacă  în dialectul aromân
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Unde puteți găsi un "Soț  de vânzare"?
Pagina a fost generata in 0.4476 secunde