Tinerii din PSD Constanța, alături de copiii instituționalizați

104
Tinerii din PSD Constanța, alături de copiii instituționalizați - tineriidinpsd1-1428922892.jpg

Articole de la același autor

Copiii instituționalizați din Centrul de Plasament "Antonio" au primit, recent, vizita tinerilor social-democrați constănțeni, ca parte a tradiției de a le dărui sprijin, cadouri și lumina Sfintelor Sărbători Pascale.

Drept urmare, membrii organizației de tineret a PSD Constanța au dus simbolicul "Iepuraș TSD" la cei peste 70 de copii aflați în plasament. Acțiunea a venit în întâmpinarea nevoilor unor copii fără șansa de a crește în interiorul unei familii, prin programul "TSD pentru responsabilitate socială".

Micuțele suflete entuziasmate, Cristian, Ionică, Petrică, Andrei, Rebecca, Marian și colegii lor au recitat poezii și au interpretat cu emoție cântece în compania tinerilor social-democrați alături de care s-au jucat. Totodată, cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, cei mici au primit în dar jucării, fructe, dulciuri și sfaturi prețioase.

"Suntem încă o dată alături de acești copii față de care ne-am luat angajamentul să-i sprijinim în construcția viitorului lor. Actul nostru înseamnă un gest de bună-credință, de responsabilitate pentru siguranța lor", a declarat președintele TSD Constanța, Costin Răsăuțeanu.

El a mai adăugat că, atunci când au loc asemenea întâlniri, copiii sunt sprijiniți și încurajați de tinerii social-democrați să își mențină interesul pentru educație, să-și construiască un viitor bazat pe valori autentice. "Fiecare îndemn către aceștia și rezultat benefic al copiilor reprezintă pentru tinerii social-democrați îndeplinirea unei responsabilități", a mai spus Costin Răsăuțeanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ședința de plen, mâine
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea rămâne în arest
Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Proiect umanitar la Techirghiol
Pagina a fost generata in 1.197 secunde