Tinerii din PSD Constanța au donat sânge

280
1
Tinerii din PSD Constanța au donat sânge - tineripsd-1369390343.jpg
Ca urmare a apelului lansat de Centrul de Transfuzii Sanguine Constanța,Tineretul Social Democrat împreună cu Liga Studenților Social Democrați s-au mobilzat în numar cât mai mare pentru organizarea unei acțiuni de donare de sânge în cadrul programului "TSD pentru responsabilitate socială".




În acest sens, 50 de studenți social democrați au fost prezenți la Centrul de Transfuzii Sanguine Constanța pentru acțiunea de donare de sânge, atât de necesar bolnavilor care depind de aceste transfuzii. Pentru mulți dintre ei a fost prima dată, însă spun că o vor face cu plăcere de acum înainte, mai ales că știu că gestul lor poate salva vieți. Cu bonurile obținute de aceștia în urma donării, studenții au spus că vor cumpăra dulciuri pentru copiii defavorizați din județul Constanța, care au rezultate bune la învățătură. Cei care vor să le urmeze exemplul sunt așteptați la Centrul de Transfuzii Constanța, iar sâmbăta aceasta la Spitalul din Mangalia.




Comentează știrea

Marian
24 mai 2013
Foarte tare

Foarte buna initiativa tinerilor social democrati, ma bucura sa aud ca viitorului, ii mai pasa si de adevaratele probleme sociale!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Elena Udrea despre Congresul PSD
Pagina a fost generata in 0.3263 secunde