"Toată lumea știe că nu Antonescu va fi președinte"

217
Roberta Anastase a declarat la România TV că, potrivit zvonurilor, sunt oameni în USL care nu îl văd pe Crin Antonescu candidatul alianței la președinție.

Opoziția nu îi dă nicio șansă lui Crin Antonescu în lupta pentru Cotroceni. Dacă Elena Udrea se îndoiește că USL l-ar mai susține pe liderul PNL, Roberta Anastase a vorbit la România TV despre bârfele de pe holurile Parlamentului: "Toată lumea știe că nu Antonescu va fi președinte", a declarat aceasta.

"O majoritate importantă din cadrul USL, și aici nu fac diferența dintre PSD și PNL, vorbește la modul serios despre faptul că Antonescu nu poate fi președinte. Când a fost la Cotroceni, a avut o șansă. Apoi a avut cea mai drastică cădere în sondaje", a declarat Roberta Anastase.

"Domnului Antonescu îi dă ceva de făcut legat de viitoarele atribuții ale președintelui pentru a-l liniști și a nu-i da impresia că se încearcă să i se ia candidatura, dar votul va fi într-o comisie în care domnul Antonescu nu va avea mare lucru de făcut" a declarat și Elena Udrea.

Nici măcar Gigi Becali nu este convins că Antonescu este candidatul la președinție. "Acum două luni v-aș fi spus că nu-l poate bate nimeni pe Antonescu. Cred că Ponta poate fi un adversar redutabil, dar cred și în frăția lor. Toate acțiunile și atitudinea domnului Ponta în scena publică românească și europeană, toate gesturile lui, tot comportamentul lui și politic, și economic m-au făcut să-mi schimb părerea", a adăugat Becali, care a precizat, totuși, că nu ar trece niciodată la PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Tăriceanu este mai bun ca Antonescu"
Pagina a fost generata in 0.6668 secunde