A fost constituită comisia de statut a PNL

145
A fost constituită comisia de statut a PNL - crinantonescu-1359979681.jpg
Comisia privind statutul Partidului Național Liberal a fost constituită, a anunțat, ieri, președintele PNL, Crin Antonescu, arătând că printre cei care fac parte din acest for alcătuit din șapte persoane se numără Norica Nicolai, Tudor Chiuariu, Radu Stroe și Victor Paul Dobre. 

"Comisia de statut lucrează deja. Comisia de statut este constituită de săptămâna trecută și primește toate propunerile, amendamentele, formele de manifestare cuvenite unei discuții despre statut", a spus Antonescu, înainte de ședința Biroului Politic Central al PNL.

Întrebat dacă votul la Congres va fi unul pe liste, el a arătat că propunerile privind schimbarea statutului PNL vor fi analizate de Delegația Permanentă a partidului.

"O să vedem care sunt propunerile și într-o Delegație Permanentă, tot conform statutului, probabil în săptămâna dinaintea Congresului, toate aceste proiecte, amendamente, propuneri se vor discuta. Delegația Permanentă va da un vot pe un proiect de statut care ulterior va fi supus votului Congresului", a explicat el pentru Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Încă un liberal în conflict cu Antonescu
Pagina a fost generata in 0.6301 secunde