Traian Băsescu a tăiat moțul Prințului Carol Ferdinand

414
Traian Băsescu a tăiat moțul Prințului Carol Ferdinand - 1b2576dc7715a014fc207453d1e52667.jpg

Articole de la același autor

Prințul Carol Ferdinand împlinește, astăzi, un an, fapt pentru care părinții lui - Prințul Paul și Prințesa Lia - și nașii - Traian Băsescu și Maria Băsescu - au sărbătorit duminică ceremonia de "tăiere a moțului", șeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar și jucării și hăinuțe.
Astfel, președintele Traian Băsescu și soția sa, Maria Băsescu, i-au invitat duminică, la reședința lor din București, pe Prințul Paul și Prințesa Lia, împreună cu fiul lor, Prințul Carol Ferdinand, pentru a sărbători împreună un an de la nașterea prințului.
Conform tradiției, nașii au așezat pe masă diverse obiecte menite să-i atragă atenția lui Carol Ferdinand. Pentru micul prinț însă cel mai interesant obiect s-a dovedit a fi pixul Mont Blanc al președintelui Traian Băsescu, acesta declarând, amuzat de alegerea finului, că a semnat multe decrete importante cu el și o să i-l ofere cadou. Prințul Carol Ferdinand a primit din partea nașilor și alte daruri: jucării, hăinuțe, cărți, dar și cadouri simbolice, cum ar fi: o cutiuță din argint pentru păstrarea șuviței de păr și trei mere roșii din sticlă, realizate de un artist din Târgu Jiu.
La acest eveniment au participat membrii familiei regale și cei patru membrii ai familiei prezidențiale, soții Traian și Maria Băsescu și cele două fiice ale lor, Ioana și Elena.
Traian Băsescu este și cel care i-a tăiat moțul Prințului Carol Ferdinand.
Totodată, nașa Prințului Carol Ferdinand a pregătit o masă festivă cu bucate tradiționale românești. Tortul a fost personalizat special pentru eveniment, pe glazură apărând imaginea lui Popeye marinarul și un marinar mai mic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : Corneliu Vadim Tudor, urmărit penal
Pagina a fost generata in 2.8146 secunde