Traian Băsescu, către tinerii din PMP: "Baza unui politician este în meseria lui"

408
1
Traian Băsescu, către tinerii din PMP:

Articole de la același autor

Traian Băsescu se află, astăzi, la Școala de Vară Politică a tinerilor din PMP, de la Neptun, și le-a explicat tinerilor politicieni ce trebuie să facă ca să devină oameni politici independenți, fără a sta la mâna marilor figuri din partidele politice.


"Există un lucru care te face să fii politician liber: să ai o meserie. Politica nu este o garanție de carieră, la fiecare patru ani poți să ieși din ea. Baza unui politician este în meseria lui, pentru că altfel va deveni un lacheu al puternicilor din partid, va trebui să facă frumos pe lângă unul mai mare, ca să-l pună mereu pe liste", a spus Traian Băsescu. 


În altă ordine de idei, el a mai spus că Republica Moldova nu va fi niciodată membră a UE sau ''nu în următorii 20-30 de ani'', afirmând că Moscova a spus "Stop!" pentru că dacă nu se stopează extinderea UE și a NATO riscăm război în regiune.


"Republica Moldova va fi membră a UE niciodată sau nu în următorii 20, 30 de ani. Tentativa de a extinde în acordul de asociere UE în Ucraina și Republica Moldova - acolo am fost când s-a semnat acordul de asociere, sunt unul dintre semnatari - a avut reacții imediate din partea Rusiei: anexarea Crimeei și ocuparea estului Ucrainei", a mai spus Băsescu.


Comentează știrea

BOLDEA
10 septembrie 2016
meseria de matroz?

Este e meserie????

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputații vor să modifice legea antifumat
Pagina a fost generata in 1.2525 secunde