Traian Băsescu: "Cel mai bun profil de premier sunt eu"

395
2
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, după aprobarea fuziunii cu UNPR, că obiectivul partidului pentru alegerile parlamentare din toamnă este obținerea a 15-20% din voturile românilor.

Întrebat dacă este de acord cu profilul de premier al lui Dacian Cioloș, Băsescu a spus: "Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu".

Pe de altă parte, președintele PMP a precizat că încă au mai rămas zone în teritoriu, în mediul rural, unde nici PMP și nici UNPR nu aveau organizații, dar, în general, în urma fuziunii celor două formațiuni, teritoriul este acoperit.

"Încă mai rămân pete albe în mediul rural unde nici noi, nici UNPR nu avem organizații, dar, în general, se rezolvă problema acoperirii teritoriului. În momentul de față avem, la nivel național, cei doi președinți executivi, avem doi prim-vicepreședinți, până luni domnul Steriu îi va desemna și pe ceilalți doi, structurile în teritoriu fuzionează strict pe baza rezultatelor din alegeri, adică acolo unde organizația județeană de la UNPR a obținut un scor mai bun are președinția organizației, acolo unde a obținut PMP are PMP președinția. Cel mai mare obiectiv pe care îl avem la Parlament este să avem grup pentru a putea fi reprezentați în secțiile de votare la alegerile din decembrie", a menționat Băsescu. 

Comentează știrea

Emil
22 iulie 2016
Base e o rusine nationala

Nu este deloc de ras,nici nazistii nu au fost la inceput multi,dar cu siretenie,tupeu,forta si multa ticalosie au ajuns la putere si au facut ce au facut. Base si aliatii lui ,slugile lui interne,sunt cu mult mai multi decat nazistii din vremurile amintite,si dispun de oameni multi in interiorul tuturor institutiilor,mai ales cele de forta,asa ca basismul poate reveni mult mai nociv ,mai virulent,mai distructiv daca ami e ceva ramas de distrus. Pe bune,nu e de glumit,astia cu creiere de dictatori se bazeaza pe somnul populatiei ,pe prostia de masa si pe lasitatea omniprezenta. Da,basinatorismul poate reveni la putere,cu asa zisa ordine ,,de dreapta'' Tineti minte ca si nazistii erau tot ,,de dreapta'',ba inca si un pic socialisti,adica cica de partea poporului muncitor,bla-bla.

emilian
22 iulie 2016
chiar este bun de premier

O sa radeti, dar oferta electorala cel putin pana la ora asta este atat de saraca incat basescu e singura varianta acceptabila de prim ministru.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.075 secunde