Traian Băsescu despre BREXIT: Ce ai făcut David Cameron?

742
2
Traian Băsescu despre BREXIT: Ce ai făcut David Cameron? - traianbasescu2-1466755689.jpg
Prima reacție din România după Brexit vine din partea fostului președinte, Traian Băsescu. Într-o postare pe Facebook, acesta se întreabă:


"Ce ai făcut, David Cameron? Nu am crezut că este posibil. Marea Britanie părăsește UE. Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum în care 46 milioane oameni au fost chemați să dea un vot într-o chestiune extrem de complicată, pe care foarte puțini dintre votanții britanici au înțeles-o. Marea majoritate a votat în deplină necunoștință de cauză asupra mecanismelor și consecințelor părăsirii UE. Procesul ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi unul dificil, care va dura cel puțin doi ani.Oare cât de "unit" va mai rămâne și Regatul Unit ? Este momentul solidarității depline pentru cei 27 rămași", a comentat Traian Băsescu pe Facebook.





Comentează știrea

Hollywood
24 iunie 2016
Alt papagal

Alt papagal scrie pe Facebook, la rând cu ceilalți papagali care confundă rețeaua de socializare cu o platformă politică. Mare lucru dacă Zuckerberg n-o să-i taxeze de bani pe impotenții ăștia care se folosesc de Facebook pentru câștig de capital politic. Fiindcă orice câștig, nu-i așa, se taxează. Și voi la ZCL nu aveți alte subiecte decât să-i promovați pe terminații ăștia care ne-au făcut rău tuturor? Vă plătește redacția să scormoniți pe net? De jurnalism de teren n-ați auzit? Plm.

Liviu Burebista
20 martie 2017
Fara UE

Comunistului asta imputit, (Basescu) nu-i convine ca a inceput sa se destrame si cea de-a doua uniune sovietica. Scrie ca englezii n-au stiut ce voteaza, ba au stiut mai bine decat ceilalti europeni care accepta in continuare sa fie condusi de incompetentii de Bruxelles.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3428 secunde