Traian Băsescu, despre mitingul PSD ce urmează să fie organizat luna viitoare

417
4
Traian Băsescu, despre mitingul PSD ce urmează să fie organizat luna viitoare - traianbasescu2-1523979375.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Traian Băsescu, președinte PMP, este de părere că anunțul conducerii PSD privind organizarea unui miting de amploare pentru susținerea familiei reprezintă o demagogie, având în vedere că 90% dintre români sunt familiști.


"E altă demagogie, un milion de oameni în stradă pentru familie. Măi Dragnea, 90% suntem familiști! Care cu o nevastă, care cu două la viața lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat și femeie. Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăștia nu au idei", a declarat Traian Băsescu, luni seara, la B1 Tv.


Liderul PMP crede că oamenii nu vor ieși la un astfel de miting, pentru că "își dau seama".


"Gândiți-vă cum îi spui soției: măi femeie, hai să mergem în stradă, că ne-a chemat Dragnea să apărăm familia. Păi, îți dă femeia cu tigaia în cap. Îți spune: nu ești sănătos, dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Brașov, du-mă, știu eu, să facem un week-end împreună, decât în stradă", a mai spus Traian Băsescu.


Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în București, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al partidului.


Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democrații vor să își manifeste susținerea față de familia tradițională. 


Comentează știrea

Iliescu
18 aprilie 2018
Stati linistiti mai baieti

In actuala stuatie socio-economica PSD-ul se sinucide daca organizeaza un miting.Nu cred ca sunt chiar atat de prosti,asa ca mitingul nu este decat o gogorita,rasuflata.A facut si plumbuitul in "89 miting si a-ti vazut ce a iesit.

MIHAI
18 aprilie 2018
POLITICIANISMUL DUSMANUL FAMILIEI

Daca s-a ajuns in situatia ca soarta familiei sa depinda de mitingistii pesediSti nu Mai e de facut nimic, nu mai e nicio speranta de mai bine. Soarta familiei romanesti este hotarata de educatie, de gradul de cultura, de posibilitatile de a putea avea o viata normala pentru familie, un salariu si o locuinta decente de o protectie a mamei si copilului, de stimulente pentru cresterea natalitatii, ,si nu in ultimul rand de o guvernare capabila sa asigure stabilitatea populatiei si a economiei nationale, crearea posibilitatilor de revenire in țară a milioanelor de romani care au familii cu situatii precare, Mitingul preconizat este o insulta la adresa unui popor care este permanent batjocorit si umilit de 28 de ani de indivizi periculosi care se dovedesc nedemni de a ne vorbi de morala, de onoare, de cinste si de familie. Se vor duce destui la un astfel de miting pentru un blid de linte, inconstienti ca orice sprijin dat politicianistilor indiferent de culoarea politica este un cui batut in sicriul Romaniei. Absenta totala de la un astfel de miting va fi prima dovada ca romanii au inceput sa se trezeasca si sa actioneze. Da,este necesar un astfel de miting, dar nu pentru "familie" ci pentru eliminarea banditilor si mafiotiulor care continua sa distruga tot ce a mai ramas.Dusmanul real al familiei este politicianismul.

Corct,don Basescu
18 aprilie 2018
Familia traditionala

O familie traditionala este familia de pesedeu.Asa este modern.De exemplu familia lui Mazare,o familie cu sapte neveste provizorii,toate prezente in sectia de votare,a fost o familie traditionala pesedista.Apoi,familia lui Turticeanu familie cu cinci divorturi este o famile traditionala.Nu,n-am uitat.Nu am uitat familia lui Dragnea.Cei din urma vor fi cei dintai.Fmilia lui Dragnea este familia cu nevasta vesnic tanara.Mai avem si alte exemple de familii "traditionale" pesediste.Modele de urmat.

Nu conteaza
18 aprilie 2018
Nu se pune

Nevestele lui Dragnea nu se pun.Asa cum nu se pune nici condamnarea lui Dragnea.Ca d-aia e pesedeu.Ei au alte drepturi.Nici nevestele lui Turticeanu...fara numar,fara numar.. nu se pun asa cum nu se pune nici traficul de influenta la el.Cat despre Mazare,omul nou,omul care a fost laudat si admirat de Dragnea,modelul nostru,familistul de la malul marii,a ajuns mai si rau.L-au ales sef de trib in Madagascar.L-au mirosit aia ,ca era baiat istet.Este obligat sa tina 70 de neveste.Asa este familia traditionala la canibali.Saracu !

Răspuns la: Familia traditionala
Adăugat de : Corct,don Basescu, 18 aprilie 2018
O familie traditionala este familia de pesedeu.Asa este modern.De exemplu familia lui Mazare,o familie cu sapte neveste provizorii,toate prezente in...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2493 secunde