"Traian Băsescu este cel mai credibil al dreptei"

161
Candidatul la șefia PDL Elena Udrea afirmă că s-ar bucura ca Traian Băsescu să se întoarcă în politică deoarece "este cel mai credibil al dreptei" și susține că ar lucra alături de el pentru a construi dreapta politică românească împreună, în jurul PDL.
Potrivit Agerpres, întrebată cum comentează faptul că Traian Băsescu a declarat că la finalul mandatului de președinte se va întoarce în politică și se va ocupa de construcția dreptei în România, Udrea a afirmat că acesta "are cea mai mare credibilitate".


"Cred că este cel mai în măsură să o facă. Ne bucurăm dacă a decis să se întoarcă în politică, așa cum a anunțat, pentru că Traian Băsescu este cel mai credibil al dreptei, în acest moment. Are cea mai mare credibilitate, mai mare și decât a partidului și decât a liderilor PDL. Este cel care din 2005 a avut ca proiect construirea unei formațiuni politice de dreapta, puternice. Cred că este un proiect care merită atenția președintelui și mă bucur că o are", a declarat Udrea.


Întrebată dacă ar lucra alături de Traian Băsescu la reconstrucția dreptei în România, Elena Udrea a răspuns afirmativ


"Aș lucra alături de el. Sigur că da. În opinia mea, proiectul politic al dreptei românești trebuie să se construiască în jurul Partidului Democrat Liberal. Și îmi doresc ca, după 2014, dacă domnul președinte Traian Băsescu se întoarce în partid, în politică, să reconstruim, să continuăm parteneriatul pe care l-am început și să construim dreapta politică românească împreună, în jurul Partidului Democrat Liberal. Sigur, înțeleg că președintele (Traian Băsescu - n.r.) n-a spus că se întoarce în partid, ci doar că se întoarce în politică, dar parteneriatul cu Traian Băsescu este important și acum pentru PDL și va fi important și după 2014", a afirmat Udrea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4045 secunde