Traian Băsescu: Exprim poziția oficială a României - raportul MCV e corect, bazat pe fapte și acțiuni

182
Traian Băsescu: Exprim poziția oficială a României - raportul MCV e corect, bazat pe fapte și acțiuni - ss-1359891551.jpg
Președintele Traian Băsescu a precizat, duminică, la Cotroceni, că exprimă poziția oficială a României față de raportul CE privind MCV, apreciind că documentul este "corect, bazat pe fapte, pe întâmplări și pe acțiuni politice ale românilor cu funcții de responsabilitate în stat", transmite Mediafax.


El a adăugat că "raportul MCV este un raport corect, bazat pe fapte, pe întâmplări și pe acțiuni politice ale românilor cu funcții de responsabilitate în stat".


"De asemenea, raportul e o oglindă corectă a acțiunilor instituțiilor statului, de la 5 iulie (2012 - n.r.), data ultimului raport, și până azi", a adăugat președintele.


"Ca atare, ceea ce avem de făcut e să luăm în considerare punctele de vedere exprimate în raport și să acționăm pentru eliminarea a ceea ce e considerat negativ, dintr-un singur motiv: nu pentru că așa ne cere CE, ci pentru că acestea sunt standardele UE, la care noi ne-am angajat", a mai spus președintele Băsescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Acțiuni ale Poliției Române
Pagina a fost generata in 1.0037 secunde