Traian Băsescu / "Flacăra democrației a rămas aprinsă"

255
1
Traian Băsescu /
Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor, că "flacăra democrației a rămas aprinsă", iar românii "au respins lovitura de stat".

"Flacăra democrației a rămas aprinsă! Românii au respins lovitura de stat a celor 256 de parlamentari conduși de Victor Ponta și Crin Antonescu. Vreau să le mulțumesc acelora care, trecând peste supărarea lor pe măsurile luate în timp de criză, au înțeles că astăzi nu a fost un referendum despre Traian Băsescu, ci a fost un referendum în favoarea Europei și împotriva unei lovituri de stat", a spus Băsescu.

El a menționat că, în același timp, dorește să le mulțumească tuturor acelora care în această campanie și-au dedicat energia pentru a explica ce s-a întâmplat în Parlamentul României în 3, 4, 5 și 6 iunie, în "săptămâna neagră a democrației".

Comentează știrea

Constanta
29 iulie 2012
Base,

"te-au ciuruit". Admitand ca nu s-a facut cvorumul (dar s-a facut), ai peste 7 milioane de voturi care se pisa pe tine. Orice aurolac din gara te poate scuipa si are si justificarea gestului: in spatele lui sunt 7 milioane de voturi. Mult mai multe decat cele care te-au ales.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3233 secunde