"Mesajele date în numele PDL și al lui Traian Băsescu sunt mincinoase"

313
1
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut, astăzi, într-o conferință de presă, cetățenilor români, care primesc mesaje prin telefon sau internet în care sunt încurajați, în numele lui Traian Băsescu și al democrat-liberalilor, să se prezinte la vot, să nu le dea curs și să nu meargă la urne, întrucât aceste apeluri "mincinoase" aparțin USL.

"Primul lucru pe care vreau să-l comunic, foarte important și profund nelegal, se referă la telefoanele otrăvite, sms-urile mincinoase pe care cetățenii României le primesc prin telefon, așa-zis din partea președintelui Băsescu sau a PDL. Vreau să precizez public: președintele Traian Băsescu nu a dat și nu va da niciun e-mail și niciun fel de mesaj pe telefon pentru a îndemna lumea să se ducă la vot sau să facă orice. PDL nu dă niciun astfel de telefon, niciun astfel de mesaj către nimeni. Aceste mesaje sunt mincinoase și sunt otrăvite pentru că sunt date de USL, dar pusă semnătura Traian Băsescu sau PDL", a declarat europarlamentarul PDL.

Potrivit lui Macovei, PDL a spus constant ca "lumea să stea acasă să nu meargă la vot pentru a nu legitima această lovitură de stat, așa cum e denumită nu numai în România, ci și de presa străină și de cancelariile străine".

"Repet: mesajele sunt mincinoase. Nu vin de la noi. Stați acasă și nu mergeți la vot pentru a nu legitima lovitura de stat și pentru că se pregătește o fraudă foarte mare, cea mai mare din istoria de 22 de ani a României", a mai declarat Monica Macovei. 

Comentează știrea

anghelescu
29 iulie 2012
Cine-i mai crede ??

Ponta este o certitudine ! bolnav psihic care are nevoie pt a se salva ( si a ne salva) de un tratament sever ! Chiar ne considera handicapati , sa-l mai credem ?????????????? daciana il mai suporta ? dar mama lui ? nu se gandeste ca ;;;;copiii lui vor creste ???????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6021 secunde