Traian Băsescu internat de urgență într-un spital din Paris

816
3
Traian Băsescu internat de urgență într-un spital din Paris - basescu-1648217800.jpg

Articole de la același autor

Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență în această dimineață într-un spital din Paris, după ce ar fi suferit un AVC.


Potrivit Antena3.ro fostul președinte a fost dus în capitala Franței cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, susțin surse apropiate familiei.

Este posibil ca Băsescu să fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate.


Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat într-un spital din România.







Comentează știrea

io dixit
25 martie 2022
tara idiotilor?

am asa o neduerire! ceva imi spune ca iliescu a facut mai muuult rau acestei tari decit basescu. daca cineva crede altceva, lasati aici mesaj si miine va raspund, cu subiect si predicat. data, ora, persoana.

Cetatean
26 martie 2022
Lepra de Popov

Auzi bai dixit in Romania nu a existat ,nu exista si nu va exista vreodata o persoana sa faca atata rau propriului popor ca animalul asta .Probabil ca faci parte din ciracii lui in ale furatului ,minciuni si delatiunii altfel nu ai pune palma pentru el .Romaniei ii trebuie zeci de ani sa indrepte ce a strcat asta in administratie ,justitie servicii etc .

io dixit
27 martie 2022
tara idiotilor, cu certitudine

auzi "bai" cetatene, de unde dreac ai vazut tu in postarea mea ca-mi place basescu. de fapt nu-mi place. eu doar remarcam ca mai mult rau a facut iliescu si ciracii lui acestei tari. asa ca "bai" psd-istule, citeste, GINDESTE, vorbeste. cam asta-i felul in care trebuie abordata chestiunea "bai"...needucatule!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5366 secunde