Traian Băsescu, la prima apariție televizată după terminarea mandatului

246
1
Traian Băsescu, la prima apariție televizată după terminarea mandatului - traianbasescuprimaaparitie-1424008036.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu este invitat la emisiunea "Vorbește liber!", de la TVR 1, care va fi difuzată în această seară, de la ora 21.00. Un anunț în acest sens a fost postat pe pagina de Facebok a emisiunii.

Realizatorul emisiunii, Sorin Avram, a declarat că dorește să abordeze cu fostul președinte toate problemele de actualitate.

"Voi aborda toate temele la zi. Am transmis domnului Traian Băsescu temele și a fost de acord cu ele", a precizat Avram.

Din 21 decembrie 2014, când și-a încheiat cel de-al doilea mandat, fostul președinte nu a mai participat la nicio emisiune televizată și a transmis că se simte foarte bine în mijlocul familiei.

Nici în ultimele două săptămâni de la izbucnirea scandalului privind-o pe Elena Udrea, Traian Băsescu nu a acordat interviuri în care să explice poziția sa în legătură cu situația acesteia și cu declarațiile pe care fostul lider al PMP le-a făcut. În schimb, el a participat la Congresul PMP, unde a făcut câteva precizări pe acest subiect.

De asemenea, el s-a dus, săptămâna trecută, la sediul PMP, pentru a-și lua în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut. 

Comentează știrea

MIHA
16 februarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Va ofer posibilitatea de a intra intr-o afacere in care sigur veti castiga suplimentar un venit de cel putin 300 $ lunar si pe viitor chiar mai multi. cu o munca usoara de 3 ore pe zi, ca operator date pe net, dupa o instruire/mail timp de 12 zile. Incercati, nu costa nimic. totul e gratuit. Aveti curiozitatea si trimiteti cuvantul "ínfo" pe mailul: [email protected]. si va veti convinge!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu: "Cred în Elena Udrea"
Pagina a fost generata in 0.9756 secunde