Traian Băsescu către PMP: "Vreau să vă fiu partener"

144
Traian Băsescu către PMP:

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu a fost prezent, ieri, la Congresul PMP care a avut loc la Palatul Parlamentului. Fostul șef al statului a fost primit de cei prezenți cu aplauze și urări de bun-venit.

Printre altele, în discursul său, Băsescu a declarat că vrea să fie un partener pentru PMP și i-a mulțumit public președintelui autosuspendat al partidului, Elena Udrea, precizând că apreciază "delicatețea" acesteia de a nu fi prezentă la eveniment.

"Chiar dacă nu este prezentă, țin să-i mulțumesc doamnei Elena Udrea. Apreciez delicatețea de a nu fi în sală. Sper să aibă condiții corecte să se apere. Sper să îmi confirme încă o dată că este un om cinstit", a spus Băsescu.

Totodată, fostul președinte a declarat că Elena Udrea i-a spus aceleași lucruri pe care le-a susținut în presă despre generalul Coldea, înainte de a le face publice.

"Elena Udrea mi-a spus. În mod categoric mi-a spus, dar președintele nu are niciun mijloc de verificare. Președintele nu are posibilitatea, ci Parlamentul. Președintele este beneficiarul informațiilor", a declarat fostul președinte al României.

În ceea ce privește relațiile sale cu PMP, Băsescu a spus că vrea să fie "un partener" al formațiunii.

"Vreau să vă fiu partener. Vă voi pune la dispoziție experiența mea, dar nu vă voi conduce. Sunt convins că partidul va crește și va fi un etalon", a spus Băsescu despre PMP.

El a mai adăugat că PMP a trecut pragul la ambele scrutinuri de anul trecut, ceea ce este excepțional.

Traian Băsescu a mai susținut, după discursul de la congresul PMP, că va reacționa la recentele declarații din spațiul public despre ultimul său mandat: "M-am hotărât să nu-mi las distrus mandatul, voi relua toate minciunile din spațiul public din ultima perioadă. Mi-am făcut o listuță", a precizat Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4742 secunde