Traian Băsescu, susținut pe Facebook

620
5
Traian Băsescu, susținut pe Facebook - facebook-1326809211.jpg
O campanie de susținere a președintelui Traian Băsescu a fost declanșată pe Facebook imediat după începerea protestelor din stradă din ultimele zile, unul dintre mesajele postate fiind citatul lui Baconschi în care apare formula "mahalaua violentă și ineptă încolonată".

Una dintre paginile create pe Facebook în favoarea șefului statului este intitulată "Alături de Președintele Nostru".

Până la ora transmiterii acestei știri, pagina a primit peste 5.000 de like-uri.

Un alt grup creat în ultimele zile pe Facebook pentru susținerea șefului statului se intitulează "Alături de Traian Băsescu" și are până acum aproape 500 de like-uri.

Și manifestațiile din ultimele zile din stradă au început tot printr-o campanie de mobilizare pe Facebook.

Comentează știrea

Georgescu George
17 ianuarie 2012
Basescu -sus

Si eu l-as sustine pe Basescu ! L-as ridica cat mai sus, precum Vlad Tepes pe boierii lacomi. Tare bun ar fi acum un Tepes, ca s-a umplut tara de ciocoi. Ce frumos ar sta Base in teapa, cu ciracii la stanga si la dreapta...

mihaela
17 ianuarie 2012
adevarul

da totinam crezut an el si uite unde am ajuns la sapa de lemn neau vandut tara am ajuns sa muncim an strainatate sa nelasam copiiii singuri sau cei ce au umpic de sanse cu bunici nu putem trai decent fabrici leati vandut alti lau falimentat cum sa nu se revolte oameni cand salarile an occidentsunt alfel e .bravo romania nu doarme

constanta
17 ianuarie 2012
bravo base

nu te lasa. nu mor caii cand prostii....

ion
19 ianuarie 2012
SUS - BASE - in ceruri

Eu l-as sustine daca ar fi MORT, impreuna cu Udrea si Boc. Sa se duca de unde a venit , cu vaporul lui....la marginea Lumii.

bogdan
26 ianuarie 2012
nu te lasa base

d-le presedinte nu te lasa. bai fratilor voi nu vedeti ca omul asta incearca sa faca ceva in tara asta,sa o modernizeze dar nu e lasat in pace de ticalosii de usl si mafiotii de la antene si realitatea care altceva nu stiu decat sa dea cu noroi in presedinte. rusine usl. cat reprezinta cei care au iesit in strada? nimic in comparatie cu populatia tarii. are dreptate presedintele. sa fie lasat in pace sa-si faca treaba.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0022 secunde