Traian Băsescu: 2012 să reînvie optimismul și credința că putem reuși rămânând solidari cu destinul națiunii

3034
4
Traian Băsescu: 2012 să reînvie optimismul și credința că putem reuși rămânând solidari cu destinul națiunii - basescupaharrazvanchirita-1325347208.jpg
Președintele Traian Băsescu își dorește ca anul 2012 să se dovedească a fi unul în care să reînnoiască în inimile românilor bucuria, speranța și curajul de a-și asuma și împlini destinul unui popor menit să prospere și să reușească prin muncă în tot ceea ce își propune.

"Acum, la cumpăna dintre ani, putem fi mândri că printr-un amplu efort național am depășit împreună dificultățile anului 2011. Îmi doresc ca anul 2012 să reînvie în sufletele noastre optimismul și credința că putem reuși rămânând solidari cu destinul națiunii din care facem parte. Cea mai importantă valoare a României sunt oamenii, iar românii au nevoie, mai mult ca oricând, să știe și să creadă că prin propriile forțe pot crea o Românie modernă și performantă, așa cum și-o doresc", afirmă șeful statului în mesajul de Anul Nou.

Traian Băsescu le transmite, "cu acest prilej de bucurie și speranță", tuturor românilor gândurile sale bune de sănătate și încredere în viitor.

"Fie ca Noul An să reînnoiască în inimile tuturor românilor, care sunt în țară sau în comunitățile diasporei, bucuria, speranța și curajul de a ne asuma și împlini destinul unui popor menit să prospere și să reușească prin muncă în tot ceea ce își propune. La mulți ani!", își încheie șeful statului mesajul de Anul Nou adresat românilor.

Comentează știrea

Teofil
31 decembrie 2011
Lasa-ne ...

presedintele unei parti din Romania nu se dezminte : guverneaza intr-o veselie pentru gasca pedelista ...Sa ti-o tragem in noul an ... O suspendare si o inlocuire din functie ...

1946 si 2012=diktatura
1 ianuarie 2012
AntiDictatura

Hai sechetir!,bishnitzar de TroCoceni(valabil si DobiBocilor)

cicu
1 ianuarie 2012
Vai de curul nostru

A ajuns un marinar sa conduca tara asta...vai de curul nostru....

rex
2 ianuarie 2012
Sloganul,la obiect, este valabil si pentru "bocitoarele javrelor"

Iesi afara JAVRA ORDINARA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde