Traian Băsescu a ajuns la Cluj pentru înmormântarea tatălui premierului Emil Boc

2901
Traian Băsescu a ajuns la Cluj pentru înmormântarea tatălui premierului Emil Boc - 1323007167emilboctraianbasescu20-1325150662.jpg
Președintele Traian Băsescu a ajuns deja la Cluj pentru a participa la înmormântarea tatălui lui Emil Boc, ce va avea loc astăzi.

Președintele României, Traian Băsescu, a aterizat pe aeroportul Cluj Napoca însoțit de mai mulți miniștri ai cabinetului Emil Boc, printre care se numără Elena Udrea (Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului), Anca Boagiu (ministrul Transporturilor), Valeriu Tabără (ministrul Agriculturii) sau Daniel Funeriu (ministrul Educației), scrie presa locală, citată de Realitatea.net.

Aceștia au plecat spre comuna Răchițele, pentru a participa, de la ora 12.00, la înmormântarea tatălui premierului Emil Boc. Din grupul de oficiali care a ajuns la Cluj mai fac parte și alți lideri marcanți ai PDL, precum Vasile Blaga sau Ioan Oltean.

Ioan Boc a decedat la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, unde era internat de aproape două săptămâni în urma unui accident vascular-cerebral. Avea 87 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4056 secunde