Premierul Boc, în mesajul de Crăciun: Am încredere în noi, în români, și într-un viitor mai bun și mai prosper

378
Premierul Boc, în mesajul de Crăciun: Am încredere în noi, în români, și într-un viitor mai bun și mai prosper - 122423272036838690-1324817129.jpg
Premierul Emil Boc și-a exprimat încrederea în națiunea română și într-un viitor mai bun și prosper, în mesajul său de Crăciun, postat sâmbătă pe pagina de internet a Guvernului.

"Dragi români, avem din nou privilegiul să trăim o sărbătoare a sufletului nostru, într-un sens creștin adânc și, în același timp, într-un mod simplu și plin de emoție. Acum împărtășim spiritul pașnic, generos și cald al Crăciunului nu doar cu oamenii care ne sunt foarte dragi, ci cu toți cei ce prețuiesc această tradiție. Suntem împreună, iar gândul binelui, inspirat de această zi, e puternic. Românii sunt oameni cu multe calități, au voință și inspirație, onoare și talent, speranță și altruism. Am încredere în noi, în români, și într-un viitor mai bun și mai prosper", spune Boc, în mesajul său.

De asemenea, premierul le urează Crăciun Fericit tuturor românilor, "oriunde s-ar afla în lumea largă". "Sunt onorat că sunt român, sunt mândru că sunt dintre dumneavoastră în origine și simțire. Doresc tuturor românilor, oriunde s-ar afla în lumea largă, să aibă parte de liniște în aceste zile binecuvântate și să se bucure de cei dragi! Crăciun Fericit tuturor!", își încheie prim-ministrul Emil Boc mesajul de Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Înjunghiat de Crăciun
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum este vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.383 secunde