Înmormântarea tatălui premierului Emil Boc va avea loc mâine la cimitirul din Răchițele

2875
Înmormântarea tatălui premierului Emil Boc va avea loc mâine la cimitirul din Răchițele - tatalluiemilboc42007200-1325063826.jpg
Înmormântarea tatălui premierului Emil Boc, Ioan Boc, decedat aseară la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, va avea loc mâine de la ora 12.00, la cimitirul din curtea bisericii din satul Răchițele, județul Cluj.

Ioan Boc, unul dintre frații premierului, a declarat astăzi că trupul neînsuflețit al tatălui său, decedat ieri, va fi adus în jurul orei 15.00 la casa părintească din satul Răchițele, urmând ca în cursul nopții să aibă loc priveghiul.

"Miercuri, în jurul orei 15.00, așteptăm să fie adus trupul neînsuflețit, iar înmormântarea va avea loc joi, de la ora 12.00, la cimitirul din Răchițele. Trupul va fi adus în casa din Răchițele unde a locuit tatăl meu, iar în cursul nopții va avea loc priveghiul", a spus Ioan Boc, potrivit Mediafax.

Premierul Emil Boc a plecat în acestă dimineață către satul natal, Răchițele, pentru a participa la funeraliile tatălui său.

La casa din Răchițele familia Boc a început pregătirile pentru înmormântare, la ceremonia funerară fiind așteptați să participe și membri ai Guvernului României.

Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecțiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigații și i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a suferit, anii trecuți, alte două accidente vasculare cerebrale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.559 secunde