În această seară, tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a murit

389
1
În această seară, tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a murit - boc-1325009144.jpg

Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, marți seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale.

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral și a fost spitalizat, era stabilă.
"Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiție foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta și lucrurile să se îmbunătățească și mai mult", declara Sanda Patrichi.
Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.
În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecțiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigații și i s-a recomandat un tratament.
Tatăl premierului a suferit, anii trecuți, alte două accidente vasculare cerebrale.



Comentează știrea

tavy
27 decembrie 2011
d-zeu sa il ierte,pana la urma.....

blestemele.......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2144 secunde