Traian Băsescu: "Tăricene, este timpul să te retragi din politică"

120
2
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Traian Băsescu îi cere, pe Facebook, președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să renunțe la politică, afirmând totodată că evoluția acestuia este una "cancerigenă".

În contextul în care Tăriceanu a solicitat, marți, demiterea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, și șefei Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, fostul președinte amintește de alte două cereri ale acestuia.

"Anul 2006 – printr-un bilețel secret, în calitate de prim ministru, cerea Președintelui României să facă trafic de influență în justiție pentru a proteja un inculpat - Patriciu.

Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de Președinte al Senatului, cere Președintelui României decapitarea justiției pentru a proteja un inculpat - Șova", scrie fostul președinte pe site-ul de socializare.

"Tăricene, este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vîrstă nu ți-a adus înțelepciune, ci semne vădite de decrepitudine agresivă", a conchis Băsescu.

Comentează știrea

Ion
27 mai 2015
Bă ej' nebun

Uite cine vorbește -))))

Votant la referendum
28 mai 2015
Si-a zis-o !

Este de fapt indemnul pe care ar trebui sa si-l adreseze lui insusi.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : "PMP  a înregistrat  la OSIM denumirea PDL"
Pagina a fost generata in 1.7163 secunde