Traian Băsescu, vizită la Chișinău

93
1
Traian Băsescu, vizită la Chișinău - basescu19-1427795727.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al României Traian Băsescu va efectua la sfârșitul acestei săptămâni o vizită în Republica Moldova, a anunțat purtătorul de cuvânt al președinției de la Chișinău, Vlad Țurcanu.

Potrivit sursei menționate și citate de Radio Chișinău, Traian Băsescu își onorează astfel o promisiune mai veche făcută președintelui moldovean Nicolae Timofti de a vizita Republica Moldova după expirarea mandatului său de șef al statului român.

Traian Băsescu, însoțit de Nicolae Timofti, se va deplasa vineri în orașul Soroca unde va vizita Cetatea din localitate, care se află în proces de restaurare, și Biserica 'Sfinții Martiri Brâncoveni'.

În cadrul vizitei sale în Republica Moldova, Traian Băsescu urmează să primească ordinul 'Ștefan cel Mare', a precizat Vlad Țurcanu. 



Comentează știrea

Cristina
1 aprilie 2015
"Te-ai nascut bogat"

Foarte mulți dintre oameni își blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială și de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viața lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected] Multumesc.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu, la Parchetul General
Luni, 16 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu, URMĂRIT PENAL
Pagina a fost generata in 1.202 secunde