Concurs Traian Igaș: "Din sistem vor pleca inclusiv funcționari publici"

507

Articole de la același autor

Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a declarat, ieri, că restructurările din MAI presupun plecarea din sistem nu doar a unor polițiști, ci vor fi disponibilizați și funcționari publici și angajați din alte direcții.
Igaș a menționat că va continua procesul de restructurare început de predecesorul său, Vasile Blaga, și în minister trebuie să rămână circa 132.000 de angajați, disponibilizările urmând să înceapă după ce proiectul de lege va trece de Parlament și va fi promulgat.
"Am preluat un program de restructurare început de fostul ministru, Vasile Blaga. Vor fi oameni care vor fi puși în situația să părăsească sistemul polițienesc, asta e viața, cei care nu și-au făcut datoria a venit vremea să plece, să lase locul altora care vor să muncească. Trebuie să urmărim cu foarte mare atenție că în ultimii ani statutul polițistului a suferit foarte multe modificări care s-au întors împotriva polițistului până la urmă. Lucrul pe care vrem să-l modificăm este să aducem acea disciplină pe care o aveam și înainte în sistem și trebuie să facem pasul doi reorganizare și pasul trei modernizare. Nu sunt doar polițiști care vor pleca din sistem, vor pleca inclusiv și funcționari publici și din celelalte direcții", a spus ministrul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4466 secunde