Ovidiu Brăiloiu:

"Trebuie să găsim locuri de muncă stabile pentru cetățenii din orașul nostru"

445
Primăria Eforie a organizat în perioada 27-28 aprilie, "Târgul locurilor de muncă", un eveniment dedicat exclusiv cetățenilor din orașul Eforie, care a reunit peste 40 de angajatori cu o ofertă consistentă, de peste 500 de locuri de muncă. Evenimentul a fost organizat în Eforie Nord, la Hotel Club Dunărea, și a beneficiat de sprijinul AJOFM și CCINA Constanța.
"Târgul locurilor de muncă pe care îl organizăm în aceste zile este primul astfel de eveniment din Eforie, dedicat exclusiv cetățenilor din orașul nostru. Până în prezent, au fost organizate târguri în Constanța sau la nivel național, dar niciodată în Eforie. De aceea, obiectivul nostru a fost să îi aducem la aceeași masă pe angajatori și pe cei care caută un loc de muncă. Suntem la început de sezon, iar orice sprijin pentru cetățenii din Eforie este bine venit. Dacă reușim ca agenții economici din zonă să angajeze personal din orașul nostru, și nu din alte județe, deja am realizat un lucru foarte important", a spus primarul Ovidiu Brăiloiu în deschiderea evenimentului.
El a mai precizat că, alături de târgul locurilor de muncă, Primăria s-a implicat într-o serie de proiecte pentru pregătirea profesională a șomerilor, dar și pentru atragerea de investitori în oraș, obiectivul fiind de a oferi cetățenilor din Eforie locuri de muncă stabile, pentru toată perioada anului, nu numai pentru perioada sezonului estival.
"Avem un proiect finanțat din fonduri europene, prin care vom face cursuri de formare și reconversie profesională pentru 112 șomeri din Eforie. De asemenea, suntem în proces avansat de autorizare a orașului Eforie ca stațiune balneară. Asta înseamnă mai multe locuri de muncă și mai multe surse de venit pentru oamenii din orașul nostru", a declarat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Social : Târg de joburi, la Eforie
Pagina a fost generata in 0.4218 secunde