"Trebuie să modificăm Constituția în prima sesiune a anului viitor"

162

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a afirmat că, în prima sesiune legislativă a anului viitor, trebuie schimbată Constituția, astfel ca în 2014 să se poată organiza alegeri regionale.


'Eu cred că trebuie să modificăm Constituția în prima sesiune a anului următor, adică până în iunie. Este un moment politic pe care nu o să îl mai găsim, o să avem o majoritate consistentă, USL-ul, o să discutăm și cu celelalte forțe politice. Nu avem alegeri că, în general, când sunt alegeri subiectele se politizează și e foarte greu să ai un consens.", a afirmat primul ministru.
De asemenea, premierul a arătat că, pentru modificarea legii fundamentale, USL este dispusă să poarte discuții inclusiv cu PDL.


În ceea ce privește reorganizarea teritorială a României, USL își propune ca, în 2014, să fie organizate alegeri regionale, proiectul fiind acela de a păstra actualele regiuni de dezvoltare.


"Se poate realiza până în 2014 pentru că avem pregătite toate actele legislative necesare, dar în primul rând e nevoie de modificarea Constituției', a precizat primul ministru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "Ponta e un fel de Gică contra european"
Pagina a fost generata in 0.3833 secunde