Cătălin Predoiu:

"Trebuie să rămânem constanți în interesele noastre legate de alianțele geostrategice"

92
1

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a afirmat, joi, la Constanța, că nu vede nimic rău în semnarea unui acord comercial între România și China, dar că vede ceva suspect în entuziasmul "juvenil și infantil" de care au dat dovadă în acest sens șeful Guver-nului și, respectiv, cel al Senatului țării noastre.

"Ce văd în ultimele zile mă pune pe gânduri pentru că nu văd nimic rău în a semna un acord comercial cu China, dar văd ceva suspect în entuziasmul juvenil și infantil al șefilor noștri de Guvern și de Senat, care își freacă mâinile că au semnat și ei trei hârtii acolo și se ploconesc. Și jignesc într-un fel voința noastră pentru că atunci când s-a intrat în Uniunea Europeană și în NATO, 80-90% dintre români au vrut acest lucru, s-au făcut sondaje. Și, în continuare, suportul popular este în acest sens. Și atunci, vreau și eu să întreb de ce în Parlamentul țării când au fost alocuțiunile premierilor român și chinez lipsea steagul Uniunii Europene? Este asta o întâmplare?", s-a adresat Predoiu democrat-liberalilor constănțeni.

Acesta a mai menționat că România trebuie să rămână constantă cu privire la interesele legate de alianțele geostrategice.

"Noi trebuie să rămânem con-stanți în interesele noastre care sunt legate de alianțele geostra-tegige cu grupul euroatlantic. Această alianță geostrategică ne-a garantat și ne garantează securitatea și ne va garanta și prospe-ritatea pentru că să știți că în vest sunt mai mulți bani decât în est, numai să știm să-i aducem. Problema e că acei bani nu vin acolo unde există mafie, dispreț față de lege, unde se jignește justiția, acolo unde se calcă în picioare statul de drept. Să facem lege, stat de drept și justiție în continuare și vor veni acei bani. Problema este că n-o să pu-tem face asta cât timp la guvernare se află USL, asta e problema", a afirmat Cătălin Predoiu.

Reamintim că prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu și-a prezentat, joi seară, la casa de Cultură din Constanța, proiectul în cadrul cam-paniei de desemnare a candidatului PDL la prezidențialele din 2014. La eveniment au participat peste 800 de persoane.

Alegerile vor avea loc sâmbătă, 30 noiembrie. Membrii Partidului Democrat Liberal vor putea vota în șase secții de vot, în Constanța, Mangalia, Cernavodă, Medgidia, Năvodari și Cobadin. Secțiile de vot sunt organizate în sediile PDL din cele șase localități și vor fi deschise între orele 9.00-17.00.

Comentează știrea

christian louboutin peep toe pumps
28 februarie 2014
christian louboutin peep toe pumps

christian louboutin piluca espadrille wedges Stiri Politică : "Trebuie să rămânem constanți în interesele noastre legate de alianțele geostrategice" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin peep toe pumps http://test.rabyatalkhaleej.com/Images/christian-louboutin-daffodile-black.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6143 secunde