Trei milioane de euro pentru modernizarea unor străzi din Cernavodă

175
Pe lista proiectelor prioritare ale administrației locale din Cernavodă, pentru acest an, se află reabilitarea și moder-nizarea străzilor din oraș, un moment mult așteptat de către cetățeni. 

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu, aleșii locali au aprobat prioritizarea străzilor pentru anul 2013 incluse în Programul de reabilitare a tramei stradale a orașului Cernavodă. 

Programul prevede lucrări de reabilitare și asfaltare a primelor 14 străzi și trotuare din localitate. Costurile acestor acțiuni vor ajunge la suma de trei milioane de euro, buget care va fi obținut prin procedura credit furnizor. Demersurile obținerii acestor bani vor dura aproximativ trei luni. Ulterior, la vară, va fi demarată execuția lucrărilor primei etape de modernizare. 

Reprezentanții Administrației Locale au stabilit și ordinea celor mai afectate străzi din oraș, care vor fi incluse în program. Astfel, pe lista priorităților se află străzile: Unirii, 9 Mai, Al. Libertății, 24 Ianuarie, Seimeni, Energiei, Medgidiei, Anghel Saligni, Crișan, Ovidiu, Avram Iancu, Panait Cerna, Nicolae Titu-lescu și Prelungirea Seimeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4691 secunde