Gyorgy Frunda:

"UDMR a luat o decizie greșită ieșind de la guvernare"

112
1

Articole de la același autor

Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat, ieri, că în conjunctura actuală, ieșind de la guvernare, UDMR a luat o decizie greșită, pentru că a renunțat la instrumentul cel mai eficace de a-și găsi aliați, pentru a-și promova proiectele în Parlament.

"În conjunctura actuală, ieșind de la guvernare, după părerea mea, UDMR a luat o decizie greșită, pentru că a renunțat la instrumentul cel mai eficace, cel mai puternic de a-și găsi aliați printre partidele românești cu care să-și promoveze proiectele de lege în Parlamentul României și a renunțat la mijloacele administrative pe care le ai dacă ești la guvernare, pentru a ajuta comunitatea maghiară din România", a afirmat Frunda.

Consiliul Reprezentanților Unionali (CRU) al UDMR a votat, pe 13 decembrie 2014, ieșirea Uniunii de la guvernare, cu majoritate de voturi, înregistrându-se doar trei voturi "împotrivă" și șapte abțineri, propunerea în acest sens fiind formulată de Consiliul Permanent al formațiunii în 27 noiembrie. 

Comentează știrea

Cezar
6 ianuarie 2015
UDMR,o chestie toxica

Tocmai comunitatea maghiara sanatoasa la cap are de castigat ca UDMR a iesit de la guvernare. Etnicii maghiari au suportat injuraturile pe care de fapt le merita cu varf si indesat niste tupeisti mizerabili , adica udemeristii.... Ion si Miklos, Stefan si Horvath, vecini si prieteni buni sunt pusi sa se injure aiurea,ca asa e in interesul unor cacati gusati ce conduc prin distrugerea altora. Lectia nu este doar a UDMR-ului,o aplica si restul cacaciosilor din celelalte partide politice,din toate partidele de fapt.Cea mai mizerabila forma de a face politica este prin evidentierea etniilor. O natiune trebuie unita,nu dezbinata. Noua ne place sa fim tratati bine de straini in afara,dar ne tratam ca curu' cetatenii nascuti in Romania,la indemnul unor cacati cu ranguri politice. Frumos....

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : UDMR IESE DE LA GUVERNARE
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : UDMR, decizie importantă, azi
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Deputatul Marko Attila, urmărit penal
Pagina a fost generata in 1.6218 secunde