Alina Gorghiu:

"Programul de guvernare va fi finalizat de premierul desemnat Predoiu"

107

Articole de la același autor

Co-președinții PNL, Alina Gor-ghiu și Vasile Blaga, au anunțat, ieri, că programul de guvernare, coordonat de Cătălin Predoiu, are termen de finalizare în 28 februarie, stabilirea ponderilor fuziunii în

21 ianuarie, iar validarea deciziilor politice va avea loc în Consiliul Național din 31 ianuarie.

"Ne dorim un stat care să aibă o guvernare care să pună deasupra interesului individual interesul colectiv și agenda publică să fie cea care dictează proiectele de anvergură ale Guvernului PNL. În momentul acesta, ca urmare a dialogului pe care l-am avut și cu premierul desemnat, Cătălin Predoiu, suntem în etapa în care se merge spre finalizarea proiectului de viziune guvernamentală, proiect care are termen pentru a fi depus într-o primă formă 28 februarie. În momentul în care pe data de 28, dată limită de prezentare a acestui program de guvernare, vom avea materialul, îl vom pune în dezbaterea atât internă a PNL, cât și în dezbaterea societății civile. Vrem o dezbatere reală pe acest program", a spus Alina Gorghiu.

Liderul PNL a menționat că o altă decizie a vizat declanșarea unui proces de identificare a candidaților ce vor fi susținuți la alegerile din 2016.

"Am decis ca în 2015 să facem un efort colectiv pentru a identifica persoane de la baza partidului și din afara partidului care să reprezinte PNL în viitoarele alegeri locale și parlamentare", a afirmat co-președintele PNL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2932 secunde