Udrea: Voi vota moțiunea de cenzură a PNL pentru motivele mele

103
Udrea: Voi vota moțiunea de cenzură a PNL pentru motivele mele - udrea44-1442914517.jpg

Articole de la același autor

Elena Udrea scrie pe Facebook că va vota moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta, dar spune că, citind textul moțiunii, a avut "surpriza" să constate că, după cum e concepută, pare fie că liberalii nu cred în șansele de a fi votată, fie că "le-a fost lene să facă ceva serios".


"PNL depune moțiune de cenzură împotriva Cabinetului Ponta. Vorbind cu un coleg din fostul PDL, actual PNL, care mergea să o semneze la Parlament, i-am spus că mă gândesc să le-o semnez și eu și, evident, să o votez", a notat deputatul, pe contul său de Facebook.


Udrea a adăugat că primul motiv pentru care a decis să susțină moțiunea "este diletantismul cu care Guvernul Ponta a reacționat la problema imigranților", iar al doilea, "faptul că nici până acum nu se pot accesa fondurile europene alocate României în perioada 2014-2020, ceea ce va duce la pierderea altor miliarde de euro, la fel cum s-au pierdut deja 7-7,5 miliarde din bugetul 2007-2013".
"Ce surpriză am avut când am citit textul moțiunii!? După cum este concepută, pare fie că nici pnl-iștii nu cred că au vreo șansă să fie votată, fie că le-a fost lene să facă ceva serios. Ideea pe foarte scurt exprimată în două pagini A4 cu tot cu formulele de adresare standard este să dăm jos Guvernul pentru că Ponta este trimis în judecată", a continuat Elena Udrea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6857 secunde