UDTR a sărbătorit, în avans, "Ziua Internațională a Femeii"

252
UDTR a sărbătorit, în avans,

Articole de la același autor

Peste 200 de femei de la filialele Uniunii Democrate Turce din România (UDTR) din Constanța, Medgidia, Cumpăna, Cobadin, Tuzla, Techirghiol, Măcin și Isaccea au sărbătorit, anticipat, Ziua Internațională a Femeii. Evenimentul a avut loc duminică iar participantele s-au distrat în cadrul unei serate pe ritmurile muzicii tradiționale turcești, orientale, dar și românești.

Alături de reprezentantele sexului frumos de etnie turcă s-au aflat, în calitate de invitați și soția consulului general al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcaliskan, doamna Pouneh Bozcaliskan, soțiile viceconsulilor Murat Yalcin, Yunus Emre Bakirci și Ercan Erturk, atașatul comercial Sezen Leventoglu precum și reprezentantele organizației de femei a UDTTMR.

Conform declarației președintelui comisiei de femei, Amet Melec, organizatorul manifestării, "Ziua Internațională a Femeii" va fi sărbătorită și, astăzi, 8 martie, la București, Tulcea și Cobadin printr-o serie de dezbateri pe tema: "Implicarea femeii de etnie turcă în societate" și prin serate turcești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0269 secunde