Un nou parc reabilitat la Medgidia

224
Un nou parc reabilitat  la Medgidia - unnouparcreabilitatlamedgidiaimg-1429279202.jpg

Articole de la același autor

Municipalitatea din Medgidia profită din plin de vremea frumoasă de primăvara și a început să se îngrijească de aspectul și funcționalitatea spațiilor verzi din oraș, precum și ale parcurilor. Astfel, se plantează flori în spațiile verzi amenajate și s-a lucrat intens la cea mai recentă lucrare a autorităților locale, parcul din zona Poștă. Acesta a fost reamenajat, pentru a întâmpina primăvara într-un mod cât mai plăcut pentru cei care tranzitează zona, sau cei care aleg să își petreacă timpul liber în acea zonă.

Lucrările la parc au fost ample, pornind de la structura pietonală, până la iluminat și spații verzi. De asemenea, vechiul asfalt a fost înlocuit cu dale din beton în nuanțe de gri și roșu, stâlpii de iluminat au fost înlocuiți cu unii moderni, care oferă un iluminat eficient și economic în același timp. Totodată, s-au montat bănci și coșuri de gunoi noi, iar spațiile verzi au fost îngrijite și toaletate.

"Sunt foarte încântat de cum arată parcul acum, ne bucurăm că am putut realiza un nou spațiu de relaxare pentru cetățenii din Medgidia, mai ales că lucrările au fost finalizate acum, la venirea primăverii. Vom modifica puțin și aranjamentul statuilor de pe spațiul verde, pentru ca parcul să aibă un aspect coerent și din acest punct de vedere", a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5517 secunde